مرکز آموزش عالی علامه طباطبایی سبزوار

برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی

به همت کمیته پژوهش دانشکده یک دوره کارگاه آموزشی با عنوان بهداشت مواد غذایی با تدریس جناب آقای دکتر شفیع ثانی در محل سالن کنفرانس ، با حضور همکاران اداری و استادان دانشکده برگزار گردید . بیان مطالب بهداشتی مواد غذایی ، ارائه پاور پوینت و نمایش فیلم گوشتها و مواد غذایی توسط مدرس محترم دوره ، مورد توجه و استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت . شایان ذکر است به شرکت کنندگان در کارگاه گواهی دانش افزایی نیز اعطا میگردد. 

کمیته پژوهش دانشگاه فرهنگیان سبزوار